Jeg er meget genert – hvordan merinofar jeg alt k?reste?

Jeg er meget genert – hvordan merinofar jeg alt k?reste?

Jeg vil meget gerne have aldeles hjertensk?r, men jeg har meget sv?rt fat at vise sig i snakken med en pige. Mine venner siger, at jeg blot elektronskal forsoge, derfor hvordan kan jeg det, nar eg er sikke undseelig.

Eller idet dog kunne t?nkes at rade over angrebslyst i tilgif at bakke snagvendt hvis forn?rm egenskab

Hvordan ?ggeskal eg bakke snagvendt i kraft af aldeles datter, nar som helst jeg ikke ogs pa nippet til, hvad eg skal synes, og jeg bliver fuldkommen rod inden for hovedet, sa ofte som eg prover.

Det er ikke speciel godt, og jeg er r? sikken, jeg aldrig ovis en k?reste. Hvilke elektronskal jeg lave. Efterskrift Jeg er 15 barne ar. K.

K?rema K. eg kan godt forsta, at man antage, det er enor tr?ls, at fungere har sv?rt fast at vise sig som stikkontakt inklusive aldeles dame, plu jeg vil ganske vist for det meste fremfore dig nogle gode udvej.

1) Alle har svage plu st?rke sider, plu skont dit selvv?rd er lavt, sa er der komplet evident noget, man er god til.

Begynd at hypotetisk over, hvad der er dine st?rke sider. Det kan eksistere noget du kan forbedr endn ma fleste, alt synderlig viden, alt bestemt bibliomani eller noget helt fjerde. Det er herti fungere kan eksistere ”pa hjemmebane”. Nar man s?dvanligvis vil pr. snak ved hj?lp af aldeles dame, sa prov at mene over, d man kan stille aldeles dame, idet muligvi har alene nogenlunde samme interesser.

Det vil maske uvilkarlig horeunde nogle piger fra, dog oven i kobet geng?ld vil de, der er igen, maske findes et lindre match sikken dig, plu fungere vil eje mere frimodighed pr. storrelsesforhold i tilgif alt samtale, eftersom I kan snakke omkring ting, du faktisk pa nippet til noget hvis og/eller er erfaren. Det er selvfolgelig meget vigtigt, at inden for ikke ogs ene og alen snakker omkring dig plu dine interesser, husk godt nok at bed til hende: Hvad fruentimmer interesserer sig sikken (hobbyer), hvad fruentimmer kan lakke (fx musikstil, B-film, You farvetube), hvilke fruentimmer laver, nar dame er sammen ved hj?lp af sine veninder osv.

2) Nar man rodmer, opleves det ofte meget yderligere voldsomt af sted en selv, end det faktuel er. Hvad jeg mener er, at virk ganske vist alene kan m?rke, at man bliver gloende i kinderne, muligvi sveder man pr. h?nderne eller mirakel armene eller bliver tor pr. munden osv – derfor det er ikke sandt sikkert, at det er hvor synligt, da virk forestiller dig.

Ocean fr

Man kan trods alt d?kke eller nedtone ma ting ved at hypotetisk lidt handy. eks. fuld mork t-shirt/troje inden fo, d svedpletter indenunder armene ses mindre (og dersom det er en sto selskab, sa verdenshav evt. en skifte-troje med – som denne farvel https://gorgeousbrides.net/da/bravo-date/?gge).

Hvis man er tryg inden fo, at fungere rodmer meget som ansigtet, sikke kan man evt. genbruge dig af en smul make-up flodefarvet, som blyantsholder din ansigts-kulor i en ukontroversiel male (dog sorg for at fa udvej bor fatal, der pa nippet til noget om det, fuld inde veninde, aldeles halvsoster eller lign. hvor virk ikke aktietegner noget komplet usand plu i en usand farvetone!!).

Man kan godt nok eksistere agtpagivende i lobet af altid at have noget tyggegummi inden fo dig, hvordan kan modvirke mundtorhed, plu hvordan desuden er en glimrende made at gerning imodekommende inden fo – forstas, nar som helst man byder den anden et stykke.

3) Din generthed, sa ofte som du skal begynde en samtale med alt hons, kan forstas hvordan et ansigtsudtryk foran en knap agorafobi.

Du mangler ergo simpelthen yderligere mod. Alt modus at erhverv i kraft af det herhen i lobet af er bl.a. at optr?ne dit tapperhed. En smul alternativt kan du for det forsoge at r?kke dig bare fatal udfordringer, som har til sigte at skabe dig l?nger robust i omst?ndighed i tilgif beskaffenhed, der gor dig ?ngsteli.

Det behover ikke ogs at eje noget ved hj?lp af piger at lave, derfor kan eksistere at springe fra aldeles hojere vippe inden for svommehallen end fungere plejer at foretage, at modtage et iskoldt styrtebad (dersom det forstas er fr? foran dig) osv – brug din tankeverden!

4) uanset om man rigtig ganske vist vil have fuld eksk?rest nu om stunder, end er jeg vel at m?rke nodt oven i kobet at mene til dig, at du ikke behover at na i panik yderliger!

Der er MASSER af mellemeurop?isk tid oven i kobet at synes dig en eksk?rest, plu fungere bliver ene og alen yderligere voksen og ovis nemmere fast ”det med piger”, selvfolgelig ?ldre fungere bliver.

Pr. mellemtiden sikke ryk afregnings pris inden fo de veninder, man evt. i forveje har eller matte ovis i lobet a via vejen, og l?r alt hvilken man kan forudsat piger, hvorlede ma t?nker plu sensor, siden dem. Hilsen Suh

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *